Hologram Displays

Verhuur

Indruk maken op bezoekers of winkelend publiek, op zoek naar een ‘eye catcher’? Met onze holografische displays worden hologrammen op een professionele manier zichtbaar. Alle displays kunnen zelfstandig worden gebruikt met alleen een holografische animatie, maar het is ook mogelijk deze te combineren met een fysiek object. De kleine displays kunnen gemakkelijk op een plank of kleine console/zuil worden geplaatst. De grotere hebben wat meer ruimte nodig, kunnen met één zijde tegen een muur geplaatst worden of zelfstandig in de ruimte worden neergezet.

En de juiste content?

Niet alleen leveren wij de display, maar zoals blijkt uit onze site is ons vak het maken van animaties, ook voor holografische projecties. Graag gaan wij aan de slag met de specifieke wensen van onze klant en delen wij onze ideeën. Zo hebben wij o.a. de volgende zaken geanimeerd: de werking van medicijnen, bouwprocessen, karakters die met wat humor producten presenteren, exploded views enz.

Net als bij de andere animaties werken we met een storyboard, eventueel wordt een voice-over toegevoegd en voor extra aandacht geluidseffecten. Na een preview-ronde van afbeeldingen wordt de animatie gemaakt ter beoordeling. Deze kan uiteraard bekeken worden op de display zelf.

Hoe werkt het?

De animatie lijkt te zweven in het midden van de display. Deze animatie kan het product zelf betreffen of juist draaien om een fysiek product heen (zo lang deze binnen de maten van de display valt, voor grotere objecten kan bijvoorbeeld ook een 3D print worden gebruikt). De extra laag kan dan de unieke kenmerken aanwijzen en extra details geven. Ook dit kan geanimeerd worden. Het gebruik van special effect vergroot de magie. Het is ook mogelijk om bestaand videomateriaal op een 3D manier in de Holobox te presenteren, alsof kleine beeldschermen door de Holobox bewegen. Een beetje ‘Minority Report in the box’ zeg maar.

Live hologram van personen

Het is ook mogelijk om video-opnames van mensen op een high tech manier in de de display te verwerken, dit is zelfs mogelijk live. Zelfs als de persoon in kwestie aan de andere kant van de wereld is. Dit is al toegepast bij bijzondere sales pitches waar bijvoorbeeld een CEO betrokken wil worden maar fysiek niet in staat is om bij de meeting aanwezig te zijn.

Als we echt groot willen dan kunnen we life size hologrammen verzorgen, bijvoorbeeld op een toneel waarbij een virtueel aanwezig persoon de presentatie geeft. Succes is verzekerd, maar een goede voorbereiding en test zijn cruciaal.

DREAMOC

De meeste van onze displays zijn geproduceerd door Dreamoc uit Denemarken. Wij kunnen, in overleg ook andere modellen leveren, eveneens voor verkoop.

Voobeeld van 'content' (E-Traction)

We verhuren ook onze beursbus!
Voor zakelijke evenementen
klik hier voor meer info.