‘Meet the team’

3D-studio

HIA3D is een animatiestudio gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht (HIA, ja dat verklaart gelijk de naam ;-). Ons 3D werk is begonnen in 2010 met 2 personen. Aanvankelijk was er veel vraag naar visualisaties maar gaande weg werden de animaties belangrijker. Al in 2011 zijn we gaan onderzoeken hoe we ons 3D werk kunnen verwerken in Augmented Reality en Virtual Reality. In 2012 zijn we begonnen deze kennis te delen met anderen in ons vakgebied. Deze samenwerking resulteerde in de oprichting van de Coƶperatie Artishock U.A. in Dordrecht. Sindsdien is al het 3D werk voor de vele AR-, VR-. MR, XR-projecten, net als het 3D werk voor projecties en hologrammen door HIA3D gemaakt. (Zie ArtiShock site hier.)

Ons team bestaat nu uit 4 vaste medewerkers , een aantal stagiairs en een kring van ZZP-ers die ons op projectbasis ondersteunen. We houden van schakelen, kunnen snel oplossingen bieden en denken graag mee. Ons motto is meestal, laten we ingewikkelde verhalen eenvoudig maken.

Zoals uit bovenstaande blijkt zijn de toepassingen waarin ons animatiewerk wordt gebuikt zeer divers, net als de sectoren waarin onze klanten actief zijn. Dit varieert van civiele techniek, bouw, automotive, productie, logistiek tot de zorgsector. We laten ons portfolio graag voor zich spreken en werken naar de wensen en binnen het budget van onze opdrachtgevers.

Lunch met het team
Met het team in de bus
Lunch en werkbespreking
Het team
Afscheid Davey en 10-jarig jubileum Lydia
ArtiShock BBQ bij HIA3D
Animator aan het werk
Marcel en Natha
Kennen we niet!
Davey aan het werk?
Fotograaf aan het werk
Studio in gebruik

Het vaste team

Marcel Massing
Eigenaar, sales en concepts

Lesley Blom

Lesley Blom
3D Animator

Lydia Bolle – Hoogland
Account Manager

Marid de Bruin
3D Animator