‘Meet the team’

3D-studio

HIA3D is een animatiestudio gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht (HIA, ja dat verklaart gelijk de naam ;-). Ons 3D werk is begonnen in 2010 met 2 personen. Aanvankelijk was er veel vraag naar visualisaties maar gaande weg werden de animaties belangrijker. Al in 2011 zijn we gaan onderzoeken hoe we ons 3D werk kunnen verwerken in Augmented Reality en Virtual Reality. In 2012 zijn we begonnen deze kennis te delen met anderen in ons vakgebied. Deze samenwerking resulteerde in de oprichting van de Coƶperatie Artishock U.A. in Dordrecht. Sindsdien is al het 3D werk voor de vele AR-, VR-. MR, XR-projecten, net als het 3D werk voor projecties en hologrammen door HIA3D gemaakt. (Zie ArtiShock site hier.)

Ons team bestaat nu uit 4 vaste medewerkers (waaronder een senior technical artist en een senior animator), een aantal stagiairs en een kring van ZZP-ers die ons op projectbasis ondersteunen. We houden van schakelen, kunnen snel oplossingen bieden en denken graag mee. Ons motto is meestal, laten we ingewikkelde verhalen eenvoudig maken.

Zoals uit bovenstaande blijkt zijn de toepassingen waarin ons animatiewerk wordt gebuikt zeer divers, net als de sectoren waarin onze klanten actief zijn. Dit varieert van civiele techniek, automotive, productie, logistiek tot de zorgsector. We laten ons portfolio graag voor zich spreken en werken naar de wensen en binnen het budget van onze opdrachtgevers.

HIA3D Studio 'by night'
Davey aan het werk?
Kennen we niet!
Animator aan het werk
ArtiShock BBQ bij HIA3D
Fotograaf aan het werk
Studio in gebruik
Opnames in de studio

Het vaste team

Marcel Massing
Eigenaar, sales en concepts

Davey Boy Hoek
Senior Technical Artist

Lydia Bolle – Hoogland
Account Manager

Sadiki Berdah
Senior Technical Animator