Beursbus

In te zetten op beurzen en tijdens evenementen en bruiloften

Heb je een beurs of presentatie en wil je opvallen en tegelijkertijd besparen op het maken van een beursstand? Dan is dit een hele mooie oplossing.

Deze ruim 50 jaar oude Volkswagen bus (T2a/b uit 1972) hebben wij helemaal opgeknapt en kan worden gebruikt tijdens een beurs, evenementen of bruiloften. De bus is uitgerust met krachtige speakers en we kunnen eventueel een 75 inch beeldscherm meeleveren, bijvoorbeeld voor het tonen van productvideo’s. De beursbus wordt door ons op locatie gebracht en klaar gemaakt voor gebruik. Na afloop komen wij deze weer ophalen. In het geval van bruiloften zorgen wij gelijk voor de chauffeur, wel zo handig. Het rijden met de bus vergt namelijk wel wat speciale vaardigheden.

De bus is voor heel veel bezoekers een ‘conversation piece’. Je zult verbaasd zijn hoeveel mensen even komen kijken en er mee op de foto willen. De vintage stijl is erg populair bij jong en oud. Wil je bijvoorbeeld de bus beplakt hebben met een logo? Daar kunnen wij ook voor zorgen.

NB. Het gebruik is nadrukkelijk voor zakelijke doeleinden. We krijgen regelmatig vragen voor het gebruik voor vakantie, maar daar zijn andere bussen voor te vinden die juist daarvoor goed zijn uitgerust.

Interesse? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen.

Vanwege Corona voldoende afstand
Achterzijde
Beursbus op locatie in een wharehouse
Na afloop van een training
Beursbus in Ahoy
Merchandise in de Beursbus
Beursbus op locatie
Beursbus bij Mesa Sport
Bij het Feyenoord Stadion in Rotterdam
Bij de Erasmusbrug in Rotterdam