Diverse Herinrichtingsprojecten

Overschie, Rotterdam

Overschie, Rotterdam

Dit is een van de oudere animaties die we toch nog graag laten zijn als onderdeel van ons portfolio. Deze animatie, alweer uit 2013, is gemaakt voor de Deelgemeente Overschie (Rotterdam).  De animatie laat het gehele project laat zien dat gedurende 3 jaar zorgt voor een complete herinrichting van de Burgemeester Josselin de Jonglaan. Het doel is eenvoudig: omgevingsmanagement! Op verzoek van de  opdrachtgever hebben wij ‘het mannetje van Overschie’ in de film verwerkt (‘Character Animation’). De video laat duidelijk zien wat wanneer gaat gebeuren, de voordelen voor de omwonenden maar ook omleidingsroutes die de omwonenden gedurende de werkzaamheden kunnen gebruiken. Opdrachtgever: GB10/Deelgemeente Overschie.

Veersedijk, Hendrik-Ido-Ambacht

Veersedijk, Hendrik-Ido-Ambacht

Dit herinrichtingsproject heeft een grote impact gehad op de verkeersstroom naar en van Hendrik-Ido-Ambacht. Voor sommigen betekent het een stuk omrijden. Voor enkele bedrijven was de zorg natuurlijk of zij nog wel goed bereikbaar zijn, zeker als het gaat om vrachtverkeer. Maar tegelijkertijd was het grote verbetering voor bijvoorbeeld de mensen die wonen op de Veersedijk, die haar oorsprong heeft als onverharde dijk waar bedoeld voor paard en wagen. Deze informatievideo heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens informatieavonden. Opdrachtgever: Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Merwedestraat/Oranjelaan, Dordrecht

Merwedestraat/Oranjelaan, Dordrecht

Ook in Dordrecht is een belangrijke verkeersader onder handen genomen. Dit traject van bijna 4 kilometer lang is volledig van 2D tekening overgezet naar een 3D omgeving waarbij gebruik is gemaakt van de hoogtekaart. Ook deze video is vooral bedoeld voor omgevingsmanagement. Bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden konden virtueel de hele route volgen en heel nauwkeurig bekijken hoe de nieuwe situatie zou worden. Opdrachtgever: Gemeente Dordrecht.

Overschie, linksaf aub
Mannetjes van Overschie
Rotonde, met zelf-uitrollend asfalt 😉
Merwedestraat Dordrecht
Oranjelaan Dordrecht
Merwedelaan gaat over in Oranjelaan
Kruising Oranjelaan-Noordendijk
Veersedijk (laagpoly 3D)
Fade van video naar 3D
Veersedijk
Zie hier een voorbeeld van een renovatie van een brug
Niet allen wegen maar bijvoorbeeld ook 'kunstwerken' zijn soms toe aan een ingrijpende renovatie. Zie hier een voorbeeld van een ruim 100 jaar oude brug in het centrum van Dordrecht.
Bekijk case
Ingrijpende renovatie van een kade in Sas van Gent
Dit is een bijzondere klus die ook weer en bijzondere aanpak nodig heeft.
Bekijk case