Woonconcept voor arbeidsmigranten

Maatoplossing voor arbeidsmigranten

De HA Group (HAG) zorgt namens werkgevers voor goede huisvesting voor arbeidsmigranten. Deze migranten hebben wij nodig voor veel van het werk dat moet worden gedaan. Denk hierbij aan sectoren zoals de landbouw, logistiek, schoonmaak en de bouw. Iedereen is daarom gebaat bij menswaardige huisvesting voor deze medewerkers. Dus geen slecht of niet onderhouden woningen, te veel mensen in één woning of overlast in woonwijken.

Totaal-woonconcept

De 2D-animatie legt de voordelen uit van een professionele aanpak. Hierbij wordt een totaal-woonconcept gepresenteerd. Appartementen kunnen op een bedrijfsterrein worden gebouwd met centrale beveiliging, een winkel en sportfaciliteiten, veilige en hygiënische huisvesting dus. Geen spreiding en overlast meer in woonwijken. Dit is ook van belang voor de werkgevers die zich op deze manier kunnen verzekeren van goede medewerkers zonder enige overlast te veroorzaken.

Gebruikte techniek

Voor deze video is een combinatie gebruikt tussen fotografie en 2D animatietechnieken. Het geeft een stop-motion-effect dat aantrekkelijk is om naar te kijken. Uiteraard moet je deze techniek niet gedurende de gehele video gebruiken, maar afwisselen met normale overgangen.

De video is gemaakt in opdracht van en in samenwerking met NewMediair uit Haastrecht.

De complete video

Receptie in gebouw
Slechte wooncondities arbeidsmigranten
Poolse migrant gaat naar Nederland
Luchtfoto met locatie woningen
Totaal Woonconcept
Arbeidsmigratie richting Nederland
Juist op zoek naar een eenvoudige 3D stijl?
Voor de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een zogenaamde 'laag poly' stijl gebruikt waardoor we wel gebruik maken van 3D maar zonder veel details.
Bekijk voorbeelden hier