Geen fysieke bezoekers, toch rondleiding?

VIP guided tours – zo gaan we om met Corona

360 graden tours met content

Deze oplossing is geboren tijdens de Corona-periode. Hoe kunnen onze opdrachtgevers zichzelf presenteren aan bijvoorbeeld hun klanten en distributeurs?

360 graden foto’s zijn bij veel online media gebruikers bekend, denk aan Facebook. Maar in een meer professionele setting wordt het belangrijk een goede ‘player’ te hebben. Nog beter als aan de panorma foto’s andere digitale content kan worden verbonden, denk aan tekst, foto’s, video’s, documenten die gedownload kunnen worden, webcams en zelfs Augmented Reality (WEB-AR). En als je dan ook nog 3D files kunt verwerken en vrijstaande video’s (gemaakt met een green screen) dan wordt de verzameling compleet. Maar er is meer..

Live audio en video van alle deelnemers

Wij zijn in staat om ook live video en audio toe te voegen aan deze 360 graden omgeving. Voor het eerste wordt het mogelijk om dus online een bezoeker ‘live’ mee te nemen door een aantal ruimtes waarin allerlei ‘content’ is opgehangen. De gastvrouw/heer heeft een reeks instrumenten waarmee ook meerdere bezoekers tegelijk kunnen worden toegelaten. Microfoons kunnen aan of uit worden gezet en er zijn verschillende presentatie mogelijkheden waarbij ook de bezoekers vrij kunnen rond kijken.

Wil je het zelf ervaren? Wij geven graag een demo.

Zelf rond kijken zonder live 'guide'?
Via deze link kun je een compilatie zien van enkele 360 graden tours en de informatie die erin gehangen kan worden. Het informatiescherm kan met de 'i' worden gesloten.
Enter

Screen shot ‘VIP Guided Tour’

Op deze schermafbeelding is te zien hoe de host de andere deelnemers ziet en de tools die de host heeft om alles in goede banen te leiden.

Dit is echt een mooie tool om te gebruiken nu we door Corona beperkt zijn in het ontvangen van gasten.”