Streamen van live evenementen

Een aparte tak van sport 

2022 + 2023 – HIA3D BV verzorgt ook live streaming van sport- en vooral boksevenementen. Wij werken hiervoor samen met Nathanael Allen Videoproducties. Uiteraard verzorgen wij ook de commercials en andere creatieve uitingen tijdens de pauzes.

Bij live streaming komt aardig wat kijken. We zorgen niet alleen voor de livestream, maar kunnen ook een betaalmodule (‘pay per view’) aanbieden zodat de kosten van het streamen kunnen worden gelegd bij de kijkers (bijvoorbeeld 5 euro/kijker). Wij zorgen daarnaast ook, indien gewenst, voor het in beeld brengen van de namen van de sporters, hun respectievelijk clubs of landen.

W.b. camera’s kunnen wij met een enkele camera werken maar ook met meerdere zodat beelden van de totale ring snel kunnen worden afgewisseld met bijvoorbeeld close-ups.

Wij hebben zo in 2022 onder andere de kwart-, halve- en finales van het Zuid Nederlands Kampioenschap boksen gestreamd en het Future Champions evenement georganiseerd door Mesa Sport uit Rotterdam.

Een evenement met meerdere ringen en meerdere camera’s was het internationale toernooi van de Eindhoven Box Cup (dat valt onder de International Boxing Association, IBA). Voor dit grote evenement hebben we in 2022 en 2023 gedurende 4 dagen, het streamen verzorgd van de persconferentie, de voorrondes in verschillende ringen, tot en met de finales.

Ook het streamen van de Nederlands Kampioenschappen boksen in de Ahoy Rotterdam (2022 en 2023) mag HIA3D (in samenwerking met Nathanael Allen) aan haar portfolio toevoegen.

Laatste voorbereidingen
Technische set-up
Sponsors in beeld
Zuid Nederlandse Kampioenschappen
Live feed in HD, Eindhoven
Eindhoven Box Cup
Geinteresseerd in het opzetten van een live stream?
Neem contact met ons op.
Contact