Fantastische animatie van onze stagiair

Marid de Bruin studeert cum laude af van St.Joost Breda

Stageperiode bij HIA3D

Gedurende de periode september – december 2020 heeft Marid de Bruin uit Zwijndrecht stage gelopen bij onze studio. Samen met haar collega stagiair Jess heeft zij snel haar draai gevonden. Naast het werken aan een vrije opdracht (3D karakters voor onze asset pack, zie onze portfoliopagina) heeft zij kunnen meewerken aan een aantal opdrachten die wij hadden. Zo maakte zij het Witte Huis in Rotterdam in 3D voor een installatie voor het Mariniersmuseum in Rotterdam. Zij maakte ook een appartementen complex voor een meer civiel-technische animatie.

Direct na haar stage moest zij gaan werken aan haar eindopdracht waarmee zij zou kunnen afstuderen van het St.Joost (Avans) in Breda. Maar ja.. wat ga je dan doen? Een animatie, maar waar gaat die over, welke objecten en karakters heb je nodig in 3D en dan het animeren en zorgen dat het een geheel wordt? Een flinke opgave!

Kapot !

Het resultaat van haar eigen werkzaamheden is een fantastische animatie. Zeer gedetailleerd heeft zij een verhaal uitgewerkt, schetsen gemaakt en de  bijbehorende 3D modellen en scènes geanimeerd. De animatie ‘Kapot!’ toont het verhaal van een stuk speelgoed, waar een echt karakter van is gemaakt, die zijn vriendje van de plank gooit waardoor deze kapot valt.  Een meisje ligt te slapen en aan haar gaat het drama voorbij. Verschillende pogingen om de schade ongedaan te maken hebben niet het gewenste effect. Gelukkig wordt het meisje wakker en kan zij haar speelgoed maken waardoor het verhaal goed eindigt.

Als studio zijn wij trots op dit werk van Marid. Als je dit helemaal alleen moet maken kost dit zo veel tijd en energie. Super dat zij met een hoog cijfer en cum laude is afgestudeerd!!

Ontwerp/schetsen
Schoonpoetsen
Lukt het om dit te repareren?
Wanhoop
Oeps..
Gereedschap

Kapot ! - een animatie van Marid de Bruin

Eindpresentatie Marid de Bruin
Zien hoe zij haar eindproduct heeft gepresenteerd?
Klik hier!