Somfy 3D applicatie voor beursstand

3D animaties in applicatie voor beursstand Somfy

In opdracht van Somfy, in nauwe samenwerking met Pitchkoff Standbouw, hebben wij een applicatie opgeleverd waarmee 3 animaties konden worden opgeroepen in 3 verschillende talen. Deze zijn onderdeel geworden van de beursstand tijdens de Polyclose Beurs in Gent van 15 t/m 17 januari 2020 is gehouden.

De producten van Somfy zorgen ervoor dat gordijnen, rolgordijnen, zonneschermen etc. automatisch open of dicht gaan, afhankelijk van de instellingen die bijvoorbeeld met een app kunnen worden gemanaged. Ook een alarmsysteem kan op deze manier worden ingeregeld.

Via 3 verschillende 3D animaties, die ieder een ander deel van de dag omvatten, werd uitgelegd welke voordelen de producten van Somfy kunnen bieden. De hoofdrolspeler is telkens Jack die vanaf het moment van wakker worden verschillende toepassingen laat zien, ook vanuit zijn werk, totdat hij na een gezellige avond weer gaat slapen.

Jack is ook verwerkt in de zuilen waarin de touchscreens zijn gemonteerd. Erboven hangen sound-showers om vooral op de plek waar de video wordt bekeken optimaal geluid te hebben terwijl er vlak naast geen overlast is.

Het unieke aan het beursconcept is dat de beursstand zelf in 3 delen is verdeeld waardoor een verhaal kon worden verteld.

Informatie

Jaar

2019

Klant

Somfy Nederland

Techniek

App tbv beursstand

(c) HIA3D+40gradenzuid 2015