Wat gaat er gebeuren?

Constructif bouwt, renoveert, verbouwt en onderhoudt hoogwaardige en duurzame bouwkundige werken voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. In Capelle a/d IJssel zijn zij verantwoordelijk voor de renovatie en verduurzaming van een aantal appartementengebouwen. Aan de Meeuwensingel en Reigerlaan staan enkele panden waarvoor de woningbouwcoöperatie Havensteder heeft besloten om deze te renoveren waardoor deze duurzamer worden (minder energie verbruiken) en waarbij het woongenot wordt verhoogd. Door toepassing van intelligente afzuiging is dit ook nog eens in het voordeel van de gezondheid van de bewoners.

Eerdere evaringen

De video toont wat er gaat gebeuren en de impact op de bewoners die in de woning blijven tijdens de werkzaamheden. Dit was ook het geval in ons project voor uitgevoerd voor Rhiant, waar toevallig Constructif ook verantwoordelijk was voor het gehele project. Omdat de video voor Rhiant in Hendrik-Ido-Ambacht zo positief is ervaring heeft ook Constructif de animatie ingezet in Capelle a/d IJssel. Zeker omdat vanwege Corona in de eerste helft van 2020 geen fysieke bijeenkomsten konden worden georganiseerd heeft de animatie zijn waarde bewezen.

HIA3D is een deskundige partij die met je meedenkt en snel schakelt onder strakke deadlines, dit allemaal terwijl ze de kwaliteit hoog houden. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en nemen zeker weer contact op als we een nieuwe 3D film nodig hebben!”
Amanda de Wit, Woonconsulent Constructif Rotterdam (2020)

Video Reigerlaan/meeuwensingel Capelle a/d IJssel

Nieuwe isolatiepanelen
Ventilatie in badkamer
Nieuwe coating wordt aangebracht
Afzuiging in de keuken
Een vergelijkbaar project in Hendrik-Ido-Ambacht
De projecten zijn vergelijkbaar, maar er zijn ook verschillen...
Check it out!