#

Coöperatie Artishock genomineerd!

Artishock, de coöperatie waar HIA3D medeoprichter van is, is genomineerd voor de Nieuwe Helden 2016 prijs.

Doel van deze verkiezing is succesvolle en innovatieve ondernemers uit de regio Rotterdam een podium te geven, zodat zij anderen kunnen inspireren met hun visie, passie en excellent ondernemerschap. De tien ondernemers die aan het begin van ieder jaar worden genomineerd, zijn stuk voor stuk vernieuwers en versnellers. Gedurende het jaar presenteren zij zich op de bijeenkomsten van VNO-NCW Regio Rotterdam. In november zal de jury de top 3 samenstellen en deze top 3 bezoeken. Uiteindelijk wordt op 8 december de winnaar bekend gemaakt!

Nieuwe-Helden-2016

Beoordelingscriteria

De Nieuwe Helden prijs wordt uitgereikt aan de onderneming die volgens de jury het meest aan onderstaande criteria voldoet. Welke verandering(en) heeft de onderneming doorgemaakt in de laatste drie jaar? In welke mate is de onderneming innovatief? Wat is de impact op de omgeving en wat is de mate waarin het bedrijf werkgelegenheid creëert?

Impact           schaalbaarheid en impact in de regio Rotterdam
Innovatief    vernieuwend, aantoonbaar innovatief in technologie, product, dienst of organisatie
Financieel    gezond en toekomstbestendig

Over ArtiShock

ArtiShock is een full-service bureau uit de regio Rotterdam dat storytelling, merkervaring en functionele oplossingen tot nieuwe hoogte tilt door middel van -onder andere- Virtual Reality, Augmented Reality (toevoegen van digitale beleving aan de fysieke wereld), interactieve video, 3D-animaties en digitale installaties.

Nieuwe helden 2016: de leden van ArtiShock
shockers2

Om kennis uit te wisselen op het gebied van opkomende technologieën hebben een aantal gepassioneerde ondernemers de handen ineen gesloten. Wat begon met pizza en een biertje en het uitwisselen van ideeën resulteerde in 2014 in de oprichting van de coöperatie ArtiShock. Vanaf januari 2015 is ArtiShock naar buiten getreden om de mogelijkheden van ‘emerging media’ te verkondigen.

Door kennis en vaardigheden te bundelen kunnen we meer bieden dan enig ander bedrijf in deze groeisector. ArtiShock biedt haar klanten een compleet netwerk met één aanspreekpunt. De ambitie is om over enkele jaren internationaal tot de top te behoren.

Voor meer info, zie Artishock.com

De video met de aankondiging door VNO-NCW staat hier.

 

(c) HIA3D+40gradenzuid 2015