3D STUDIO

Wat doen we?

Onze Studio werkt met een aantal vaste medewerkers en een aantal externe tekenaars (ZZP-ers). Juist door het combineren van interne en externe expertise zijn wij in staat geweest om sinds 2012 een omvangrijk en innovatief portfolio op te bouwen. Van visualisaties is onze  focus duidelijk verschoven naar animaties en verder naar toepassingen daarvan binnen Augmented Reality en Virtual Reality.

Door onze intensieve samenwerking met Netics BV ‘The Innovation Engineers’ hebben wij bijvoorbeeld binnen de civiele techniek en de bouw een streepje voor omdat wij begrijpen waar onze klanten binnen dat vakgebied behoefte aan hebben en hoe zij werken, bijvoorbeeld met tenders of omgevingsmanagement.

Door onze innovatieve inslag zijn wij actief betrokken bij een aantal belangrijke innovaties waaronder het gebruik van Augmented Reality, Virtual Reality en stereoscopie binnen de boekenwereld.

Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze activiteiten, maar belangrijker is dat we het u kunnen laten zien!

HIA3D is ‘co-founder’ van de Coöperatie Artishock U.A., bekend als https://artishock.com. Dit is een coöperatie tussen onafhankelijke creatieve bedrijven die samen zorgen voor ‘mixed reality productions’. Marcel is bestuurslid verantwoordelijk voor commerciële activiteiten en de financiën.

(c) HIA3D+40gradenzuid 2015