Augmented Reality

Augmented Reality betekent ‘toegevoegde realiteit’ en hiermee wordt bedoeld de techniek om via een ‘device’ (smartphone of tablet) informatie zichtbaar te maken die zonder deze devices onzichtbaar zouden blijven. Dit varieert van afbeeldingen of video’s (animaties) tot het oproepen van complete 3D modellen. Door de combinatie van een marker (een afbeelding die wordt gebruikt om de AR content te verankeren) en de snelheid van de processor van de moderne devices lijkt het bijvoorbeeld of je echt een 3D model in je hand hebt.

Wij zijn in staat om op basis van verschillende technieken een unieke AR beleving te maken. (Zie de voorbeelden in ons portfolio of de pagina ‘markers’.)

Deze AR modellen zorgen allereerst voor aandacht van het publiek, verbazing is verzekerd! De meest voor de hand liggende toepassing is op beurzen. Wij werken graag met onze klanten om deze AR modellen te voorzien van de juiste ‘content’, want het is een manier om informatie te distribueren. De marker kan vervolgens ook worden afgebeeld in tijdschriften waardoor het model eenvoudig kan worden gedistribueerd. Uit ervaring weten wij dat de mooie AR modellen letterlijk viraal gaan en internationaal worden verspreid.

 

(c) HIA3D+40gradenzuid 2015